Eskalon Situata/T* Rum P E Largojne Zvarre Nga Shtepia E Badhe!


Kur shtabi i per thshem i XHo Bajdenit deklaroji fitoren me nje fitore te thelle kundrejt Kundeer kanditatit nga partia republikane T* ump,

ai ka refuzur humbjen duke deklarur se keto zgjed hdhje kan qene te manipuluara nga ana e partise se kunder,kunder kandidati tij xho bajden ka thene se deklarata e tij jane te pakuptimta dhe abs urde populli vendosi se kush do je te pres idente i ardhshem i 46 i shteteve te bashkuara te Am eri kes .Kl1ko ne reklmae per ta pare videon kliko ketu per ta pare videon do cmendeni