Erdogan nuk ndalet, k ërcënon p ublikisht Macron: Ti do të kesh punë me mua, ta kam thënë shumë herë po nuk dëgjon


T ensionet e Turqisë me Greqinë e Francën duket se nuk do të ndalen. Ditën e sotme, Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan ka bërë sërish deklarata pr ovokuese duke kë rcënuar homologun francez Emmanuel Macron se do të ketë pr obleme me të.“Macron është shumë i zënë me mua. Macron, ju do të keni shumë pr obleme me mua personalisht. Unë ju kam thënë shumë herë, por ju nuk dëgjoni. Ju nuk keni një histori dhe as nuk e njihni vendin tuaj”, shprehet Erdogan.

Nuk mungoi komenti me tone të a shpra për Greqinë, t ensionet me të cilën kanë nisur prej kohësh. “Mos e nd iq këtë rrugë sepse do të përfundosh plotësisht vetëm. Shikoni se çfarë po bën Greqia tani me ishujt”, tha ai dhe në të njëjtën kohë i bëri thirrje Athinës të mos “endet rreth ishujve”.