Erdogan në Zi, sot ndan lajmin më të hidhur që ka marr në jetë ndonjëherë


Teksa kryeson reagimet ndërkombëtare kundër vendimit të Presidentit Trump për të njohur Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit. Erdogan ka marrë lajmin e keq për ndarjen nga jeta të një prej shokëve të tij të ngushtë, me të cilin thotë se ka nisur politikën dekada më parë. Ibrahim Çaglar, një prej emrave më të rëndësishëm të biznesit në Turqi, si dhe president i Dhomës së Tregtisë së Stambollit, humbi jetën në moshën 57-vjeçare si pasojë e një ataku në zemër.

Teksa kryeson reagimet ndërkombëtare kundër vendimit të Presidentit Trump për të njohur Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit. Erdogan ka marrë lajmin e keq për ndarjen nga jeta të një prej shokëve të tij të ngushtë, me të cilin thotë se ka nisur politikën dekada më parë. Ibrahim Çaglar, një prej emrave më të rëndësishëm të biznesit në Turqi, si dhe president i Dhomës së Tregtisë së Stambollit, humbi jetën në moshën 57-vjeçare si pasojë e një ataku në zemër.