Erdogan: Me vëllezërit e mi Shqipëtar qytetin e Durrësit do ta bëjmë Antalin e dytë


Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. “Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton Angjcia e lajmeve Anadolu stipe relamne meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Erdogan per shqiptaret se si do te ndertohet Durresi. / Hap 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. “Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton Angjcia e lajmeve Anadolu stipe relamne meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Erdogan per shqiptaret se si do te ndertohet Durresi. / Hap 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive