Erdogan me maskë të bardhë falet për herë të parë në “Hagia Sophia


Erdogan me maskë të bardhë falet për herë të parë në “Hagia Sophia”Presidenti i Turqisë, Recep Tayip Erdogan iu bashkua mijëra besimtarëve në Hagia Sophia të premten për lutjet e para atje që kur e shpalli objektin si xhami edhe një herë.Erdogan dhe ministrat e tij me maska të bardha në fytyrë si masa paraprake ndaj Covid-19.Hagia Sophia u hap për lutjet e së premtes për herë të parë qëkur autoritetet turke vendosën se ky objekt mund të shndërrohej në xhami.

Erdogan me maskë të bardhë falet për herë të parë në “Hagia Sophia”Presidenti i Turqisë, Recep Tayip Erdogan iu bashkua mijëra besimtarëve në Hagia Sophia të premten për lutjet e para atje që kur e shpalli objektin si xhami edhe një herë.Erdogan dhe ministrat e tij me maska të bardha në fytyrë si masa paraprake ndaj Covid-19.Hagia Sophia u hap për lutjet e së premtes për herë të parë qëkur autoritetet turke vendosën se ky objekt mund të shndërrohej në xhami.