Enver Hoxhaj: ‘Vetëvendosja Kishin Qen Krejt Ha’jna Dhe Bu’dall, Sjan Tu Tregu Pik Seri’oziteti?


Ajo që ka dashur VV është të prodhojë lajm dhe të bëjë spek’takël. Një pjesë e madhe e qytetarëve e dijnë se me nënshkrimet e VV’së nuk mund të bëhet asgjë. U duhen 40 vota për ta dërguar në se’ancë e ata nuk e kanë.Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hipo’krizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën.

Ajo që ka dashur VV është të prodhojë lajm dhe të bëjë spekt’akël. Një pjesë e madhe e qytetarëve e dijnë se me nënshkrimet e VV’së nuk mund të bëhet asgjë. U duhen 40 vota për ta dërguar në se’ancë e ata nuk e kanë.Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hip’okrizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën. Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hipo’krizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën.