Endrit Thaçi: ‘Kurti e dërgoj babin tim në hagë, tani del kinse po e mbron


Lideri i VV-së, Albin Kurti gjatë ditës së djeshme doli në mbrotje të presidentit Hashim Thaci duke thenë se shteti duhet të kujdeset më teper, por Endriti tha se nuk kemi nevoj për mbështetje të tilla.

‘Kurti e dërgoj babaim tim dhe të tjerët në hagë, tani po del kinse po ofron mbështetje, Kurti ka vetëm fjalë, nuk është njëri i besës.’ happeniii happsiren e më p00shtme ndiqniii interviisiten e ploote