Endrit Thaçi kapet ‘mat’ me modelen nga Prishtina ne Prevallë dhe në…!(VIDEO)


Endrit Thaçi kapet ‘mat’ me modelen nga Prishtina ne Prevallë.Endrit Thaçi gjithmonë ka qenë pjesë e mediave rozë kjo per arsye se ai është djali i presidentit të vendit. Endriti para disa ditësh është kapur mat me modelen nga Prishtina në Prevallë..

Endriti zbret nga makina e tij Range Rover, së bashku me të është edhe modelja e njohur… ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet happeni hapsiiirën e më p00shtme ndiiqnii pamjeet e viideeos