Enca Haxhia: Mosha ma e mirë me hup virgjërin çikat tona është 16 vjeçe


Këngëtarja nga Shqipëria, Enca Haxhia, është ndër emrat më të komentuar të showbizit. Ajo sefundmi ka qen e komentuar shume per fotot e nxehta qe po sjell cdo dite nga pushimet, si dhe per nje emision ku ishte e ftuar per te rrefyer per jeten e saj personale dhe profesionale. Hap Pamjet Eks.kluzive pasi ta tejkalosh marketningun

Këngëtarja nga Shqipëria, Enca Haxhia, është ndër emrat më të komentuar të showbizit. Ajo sefundmi ka qen e komentuar shume per fotot e nxehta qe po sjell cdo dite nga pushimet, si dhe per nje emision ku ishte e ftuar per te rrefyer per jeten e saj personale dhe profesionale. Hap Pamjet Eks.kluzive pasi ta tejkalosh marketningun