Emociionuese/ Nënë, Ti Meriiton Më Shumë Nga Të Gjiithë Tapeetin E Kuq…


Emocionuese/ Nënë, ti meriton më shumë nga të gjithë tapetin e kuq…

Gjatë kohës qe po niste eventi si çdo vit i mbrëmjes së maturës, ku çiftet do bënin paradën e tyre ne tapetin e kuq dhe që mijëra njerëz ishin mbledhur për t’i parë , kalon nje nënë e moshuar e cila po ecte në tapetin e kuq dhe nuk e kishte fare mendjen se ç’po ndodhte.Nuk i shpëtoi njerëzve ky fragment kaq i bukur pa fotografuar. Ti e meriton më shumë nga të gjithë tapetin e kuq edhe pse po kalon aty pa e ditur se çfarë po ndodh, ose e di dhe nuk të bëhet vonë sepse eventi më i madh për ty është t’ja dalësh ti mbijetosh halleve përditë…