Emocionuese/ Elvis Naçi Ua Bën Jetën Parajsë Të Gjithë Fukarenjve Në Shqiptari, Por Dikush Ja Bën Jetën Parajsë Të Mirit Elvis Naçi


Emocionuese/ Elvis Naçi Ua Bën Jetën Parajsë Të Gjithë Fukarenjve Në Shqiptari, Por Dikush Ja Bën Jetën Parajsë Të Mirit Elvis Naçi. Elvis Naçi ua bën jetën parajsë të gjithë fukarenjve në shqiptari, por dikush ja bën jetën parajsë të mirit Elvis Naçi. Po ashtu ai është edhe një njeri shumë familjar. Naçi ka shkruar se djalit të tij ai ka vënë emrin:

Djali im te cilit ja kam vendosur emrin Firdeus, Firdeusi eshte Xheneti( parajsa) me i larte dhe Zoti i Madherishem na e dhurofte te gjitheve! Amin.Po ashtu ka postuar edhe disa foto shumë të bukura ku shfaqet krah të birit dhe duken si dy shok të mirë,
Djali im te cilit ja kam vendosur emrin Firdeus, Firdeusi eshte Xheneti( parajsa) me i larte dhe Zoti i Madherishem na e dhurofte te gjitheve! Amin.Po ashtu ka postuar edhe disa foto shumë të bukura ku shfaqet krah të birit dhe duken si dy shok të mirë,