Elvis Naci nën një Lutje speciale për koronavirusin, ndëgjone dhe…


Elvis Naci ne kete dite te madhe xhumaje ka shp.ern.dare nje video e cila po shikohet shume, ajo ka te beje me aktualitetin e sotem te cilin po gjendemi dhe ne lidhje me pandemine e cila ka kapluar bote. Zoti i madherishem ju begatofte juve dhe ju ruajt nga cdo lloj sem undje gjithashtu edhe hoxhen dhe teologun e nderuar Elvis Naci i cili po na freskon zemrat me keto lutje ne keto dite te veshtira karantine

Elvis Naci ne kete dite te madhe xhumaje ka shp.ern.dare nje video e cila po shikohet shume, ajo ka te beje me aktualitetin e sotem te cilin po gjendemi dhe ne lidhje me pandemine e cila ka kapluar bote. Zoti i madherishem ju begatofte juve dhe ju ruajt nga cdo lloj sem undje gjithashtu edhe hoxhen dhe teologun e nderuar Elvis Naci i cili po na freskon zemrat me keto lutje ne keto dite te veshtira karantine