EKSLUZIVE: Vjosa Osmani e merr detyren e Hashim Thaqit ! Urime Presidente, Ja nga cila…!


EKSLUZIVE: Vjosa Osmani e merr detyren e Hashim Thaqit ! Urime PresidenteNë rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanit.Kështu thuhet në nenin 90 të Kushtetutës, keshtu ndodhi edhe sot… Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Vjosa Osmani e merr detyren e Hashim Thaqit ! Urime PresidenteNë rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanit.Kështu thuhet në nenin 90 të Kushtetutës, keshtu ndodhi edhe sot… Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi