EKSLUZIVE – Keta do te jene deputet ne Partin e Vjosa Osmanit ja detajet


Vjosa Osmani, në fund të muajit Qershor, pritet që të krijoj partinë e re sipas portalit Korrekt Press.Burimet e këtij portali bëjnë të ditur se Vjosa Osmani ka komunikuar me shume degë dhe anëtarë të LDK-së, të cilët janë te zhgënjyer me udhëheqesit e kësaj partie dhe të pakënaqur me veprimet e fundit që ka bëre kjo parti.Partisë së re të Vjosa Osmanit pritet ti bashkohen edhe ish ministi i infrastrukturës Lumir Abdixhiku dhe deputeti aktual i LDK-së, Haxhi Avdyli.

Vjosa Osmani, në fund të muajit Qershor, pritet që të krijoj partinë e re sipas portalit Korrekt Press.Burimet e këtij portali bëjnë të ditur se Vjosa Osmani ka komunikuar me shume degë dhe anëtarë të LDK-së, të cilët janë te zhgënjyer me udhëheqesit e kësaj partie dhe të pakënaqur me veprimet e fundit që ka bëre kjo parti.Partisë së re të Vjosa Osmanit pritet ti bashkohen edhe ish ministi i infrastrukturës Lumir Abdixhiku dhe deputeti aktual i LDK-së, Haxhi Avdyli.