Ekskluzive: Vjosa Osmani me parti të re, Ja si do të quhet partia e saj!


Gazeta NewBorn, mëson se Osmani me disa figura tjera pritet që së shpejti ta formojë partinë e re e cila pritet të quhet Lëvizja e Re Demokratike. Siç mëson Gazeta NewBorn, pjesë e LRD-së, do të jetë Vjosa Osmani, Haxhi Avdyli, Fatmir Rexhepi, Faton Peci, Korab Sejdiu. Poashtu NewBorn, mëson se më vonë këtij subjekti mund të i bashkohet edhe Donika Kadaj e Lumir Abdixhiku. Të njëjtat burime thonë se një ide e tillë është diskutuar që sa kohë dhe ky mund të jetë fundi i Osmanit në LDK dhe fillimi i saj në parti të re.Të njëjtat burime thonë se një ide e tillë është diskutuar që sa kohë dhe ky mund të jetë fundi i Osmanit në LDK dhe fillimi i saj në parti të re.

Gazeta NewBorn, mëson se Osmani me disa figura tjera pritet që së shpejti ta formojë partinë e re e cila pritet të quhet Lëvizja e Re Demokratike. Siç mëson Gazeta NewBorn, pjesë e LRD-së, do të jetë Vjosa Osmani, Haxhi Avdyli, Fatmir Rexhepi, Faton Peci, Korab Sejdiu. Poashtu NewBorn, mëson se më vonë këtij subjekti mund të i bashkohet edhe Donika Kadaj e Lumir Abdixhiku. Të njëjtat burime thonë se një ide e tillë është diskutuar që sa kohë dhe ky mund të jetë fundi i Osmanit në LDK dhe fillimi i saj në parti të re.Të njëjtat burime thonë se një ide e tillë është diskutuar që sa kohë dhe ky mund të jetë fundi i Osmanit në LDK dhe fillimi i saj në parti të re.