EKSKLUZIVE / Vajza që kishte vizatuar fytyrën e Thaçit në krah publikon pamjet ‘Tronditëse’ nga Zvicrra?


Studio e tatuazhave, ka postuar në rrjetin e tyre në Instagram një krah të një femre, e cila ka bërë tatuazhë fytyrën e Presidentit, Hashim Thaçi.Ajo është Suzana Tahiri.

Arsyeja se pse e ka bërë këtë, ka qenë për surprizë për ditën e pavarësisë dhe për presidentin, Hashim Thaçi…. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Arsyeja se pse e ka bërë këtë, ka qenë për surprizë për ditën e pavarësisë dhe për presidentin, Hashim Thaçi…. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!