Ekskluzive: Ky është avokati i Hashim Thaçit në Hagë


Ekskluzive: Ky është avokati i Hashim Thaçit në Hagë.“Në këto dy dekadat e fundit shumë pjesëtarë të UÇK-së u ballaf aquan me drejtësinë ndërkombëtare të UNMIK-ut, Tribunalit të Hagës për ish-Jugosllavinë, EULEX-it dhe me drejtësinë vendase.Avokati i Hashim Thacit në Hagë, Kroati që e mbrojti Ante Gotovinën.

Burime të TelegramiSot tregojnë se Hashim Thaqin në hagë do ta mbrojë avokati kroat, Luka Misetiq.Ekskluzive: Ky është avokati i Hashim Thaçit në Hagë“Në këto dy dekadat e fundit shumë pjesëtarë të UÇK-së u ballaf aquan me drejtësinë ndërkombëtare të UNMIK-ut, Tribunalit të Hagës për ish-Jugosllavinë, EULEX-it dhe me drejtësinë vendase.

Avokati i Hashim Thacit në Hagë, Kroati që e mbrojti Ante Gotovinën.Burime të TelegramiSot tregojnë se Hashim Thaqin në hagë do ta mbrojë avokati kroat, Luka Misetiq.