EKSKLUZIVE: Albin Kurti President i Kosovës!?


Ne sondazhin e krijuar nga gazeta me pytjen se cilin prej lidereve duhet te udheheq Kosoven dhe te jete president i Kosoves nese HashimThaçi jep dorëheqje, shumica e qytetareve kane thene emrin e Albin Kurtit.Sipas qytetarve Kosova do te ishte shembull dhe do perfaqesohej shume mire nese Albin Kurti do ishte President i Kosoves.Meposhte e keni videon e anketes tone me qytetare,shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Ne sondazhin e krijuar nga gazeta me pytjen se cilin prej lidereve duhet te udheheq Kosoven dhe te jete president i Kosoves nese Hashim Thaçi jep dorëheqje, shumica e qytetareve kane thene emrin e Albin Kurtit.Sipas qytetarve Kosova do te ishte shembull dhe do perfaqesohej shume mire nese Albin Kurti do ishte President i Kosoves.Meposhte e keni videon e anketes tone me qytetare,shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi