EKSKLUZIVE: Albin Kurti President i Kosoves?


Ne sondazhin e krijuar nga gazeta me pytjen se cilin prej lidereve duhet te udheheq Kosoven dhe te jete president i Kosoves nese Hashim Thaçi jep dorëheqje, shumica e qytetareve kane thene emrin e Albin Kurtit.

Sipas qytetarve Kosova do te ishte shembull dhe do perfaqesohej shume mire nese Albin Kurti do ishte President i Kosoves.Meposhte e keni videon e anketes tone me qytetare, se cilin prej lidereve duhet te udheheq Kosoven dhe te jete president i Kosoves nese Hashim Thaçi jep dorëheqje, shumica e qytetareve kane thene emrin e Albin Kurtit.Ju ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet ekskluzive! dhe do bindeni vet sa perkrahje ka albini miq;