Edi Rama i del në mbrojtje Hashim Thaçit, ia publikon një citat të tij


Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i ka dalur në mbrojtje presidentit Hashim Thaçi, pas kthimit nga Haga, ku u intervistua nga Gjykata Speciale, për katër ditë rresht.Rama ka publikuar një citat të Thaçit, ku thuhet se: Askush nuk mund ta rishkruajë historinë”, duke e shoqëruar me dy flamuj, atë kombëtar dhe të shtetit të Kosovës.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i ka dalur në mbrojtje presidentit Hashim Thaçi, pas kthimit nga Haga, ku u intervistua nga Gjykata Speciale, për katër ditë rresht.Rama ka publikuar një citat të Thaçit, ku thuhet se: Askush nuk mund ta rishkruajë historinë”, duke e shoqëruar me dy flamuj, atë kombëtar dhe të shtetit të Kosovës.