E veshur me fustan të kuq e pa reçipeta, kështu doli Genta në darkë romantike me të dashurin biznesmen


Genta Ismaili u bë shumë e përfolur pas lidhjes me biznesmenin turk.Ajo në ҫdo moment tregon dashurinë e madhe mes tyre, shkruan ORAinfo.Genta dhe i dashuri i saj janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.Sonte ata së bashku kanë dalur në darkë, ku Genta mori vëmendjen me pamjen e saj.Ajo u shfaq e veshur me një fustan të kuq, të cilin e kishte veshur pa reҫipeta.Per me shum shikoni ne instagramin e Gentas do te habiteni !!!

Genta Ismaili u bë shumë e përfolur pas lidhjes me biznesmenin turk.Ajo në ҫdo moment tregon dashurinë e madhe mes tyre, shkruan ORAinfo.Genta dhe i dashuri i saj janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.Sonte ata së bashku kanë dalur në darkë, ku Genta mori vëmendjen me pamjen e saj.Ajo u shfaq e veshur me një fustan të kuq, të cilin e kishte veshur pa reҫipeta.Per me shum shikoni ne instagramin e Gentas do te habiteni !!!