E veshur dhe e rregulluar si zonjë e vërtetë, Tuna po duket më bukur se asnjëherë më parë


Altuna Sejdiu është këngëtarja shqiptare nga Maqedonia e që për publikun njihet si Tuna.Ajo është një këngëtare që për vite i kontribuoi muzikës shqiptare vetëm me këngë që u bënë hite, shkruan ORAinfoTuna është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.Në fotot e fundit, këngëtarja në fjalë po duket si një zonjë e vërtetë./

Altuna Sejdiu është këngëtarja shqiptare nga Maqedonia e që për publikun njihet si Tuna.Ajo është një këngëtare që për vite i kontribuoi muzikës shqiptare vetëm me këngë që u bënë hite, shkruan ORAinfo.Tuna është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.Në fotot e fundit, këngëtarja në fjalë po duket si një zonjë e vërtetë./