E turpshme / Ja emri i vajzës 14 vjecare nga Gjilani që mbeti shtatëzëne me djalin e dajës së saj


Një vajzë 14-vjeçare nga fshati Uglar i Komunës së Gjilanit, është bërë nënë më 24 mars të këtij viti. Gazeta Insajder merr vesh se lindja e foshnjës është bërë nga një rast ince sti ku vajza 14-vjeçare ka kryer marrëdhë nie me djalin e dajës 16-vjeçarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Një vajzë 14-vjeçare nga fshati Uglar i Komunës së Gjilanit, është bërë nënë më 24 mars të këtij viti. Gazeta Insajder merr vesh se lindja e foshnjës është bërë nga një rast ince sti ku vajza 14-vjeçare ka kryer marrëdhë nie me djalin e dajës 16-vjeçarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive