E tmerrshme eshte kjo qe po ndodhe ne QKUK, PAMJE LIVE


Info Magazine sot do të ketë një edicion special që do të realizohet drejtpërdrejt nga Klinika Infektive.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Në këtë edicion shumë më ndryshe nga herët e tjera do të mund të informoheni më shumë për situatën në Klinikën Infektive e cila është e mbingarkuar me pacientë të diagnostifikuar me Covid-19, rritjen e vazhdueshme të rasteve pozitive, ashpërsimin e masave dhe krejt zhvillimet e tjera lidhur me pandeminë.

Të gjitha këto do të mund t’i mësoni nga Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj i cili nga atje do të shpalosë detaje nga ‘lufta’ e vështirë me koronavirusin.Info Magazine sot do të ketë një edicion special që do të realizohet drejtpërdrejt nga Klinika Infektive.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Në këtë edicion shumë më ndryshe nga herët e tjera do të mund të informoheni më shumë për situatën në Klinikën Infektive e cila është e mbingarkuar me pacientë të diagnostifikuar me Covid-19, rritjen e vazhdueshme të rasteve pozitive, ashpërsimin e masave dhe krejt zhvillimet e tjera lidhur me pandeminë.Të gjitha këto do të mund t’i mësoni nga Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj i cili nga atje do të shpalosë detaje nga ‘lufta’ e vështirë me koronavirusin.