E t’merrshme….E mbajnë foshjen e vdekur 16 ditë, para se ta va.rr.osin


E t’merrshme….E mbajnë foshjen e vdekur 16 ditë, para se ta va.rr.osinKjo cfare bejne keta prinder do t’ju le pa fjale dhe do habiteni nga gjesti i tyre.E t’merrshme….E mbajnë foshjen e vdekur 16 ditë, para se ta va.rr.osinKjo cfare bejne keta prinder do t’ju le pa fjale dhe do habiteni nga gjesti i tyre