E thot hoxhë Omeri: Është hallall të Martoheni me vajzat e hallëve dhe axhallarve


Një hoxhë me emrin Hoxhë O mer Bajram! ka publikuar një video, ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive. Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton Gazeta Express. Sipas interpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij, kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta marton. shtype,reklamen dhe shiko videon

Një hoxhë me emrin Hoxhë O mer Bajram! ka publikuar një video, ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive. Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton Gazeta Express. Sipas interpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij, kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta marton. shtype,reklamen dhe shiko videon