E rregulluar gjithmonë si 20 vjeçare, Remzije Osmani zhgënjen ndjekësit me pamjen pa grim!


Këngëtarja e muzikës popullore dhe argëtuese, Remzie Osmani, ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale.Në fotografinë e re ajo duket krejt më ndryshe.Këtë herë fuqia e “grimit” e ka bërë të veten dhe ka bërë që këngëtarja në fjalë para fansave të shfaqet ashtu siç është.Pa dyshim me grimin e tepruar, ajo duket si t’ishte 20 vjeçe.Pa dyshim me grimin e tepruar, ajo duket si t’ishte 20 vjeçe.