E rëndë! Nëna publikon foton e djalit të përp lasur nga makina, kaloi rrugën me kufje në vesh


E rëndë! Nëna publikon foton e djalit të përp lasur nga makina, kaloi rrugën me kufje në vesh.Një nënë ka publikuar disa fotografi të djalit të saj në spital, i cili u ak side ntua nga një makinë ndërsa po kalonte rrugën me kufje në vesh.Nëna e Harrison Ellis Linzy paralajmëroi për rreziqet që paraqet të ecurit në rrugë me kufje, ndërsa publikoi edhe fotot e kufjeve të përgj akura.Harrison, 16 vjeç, ishte duke dëgjuar muzikë ndërsa po shkonte të takonte miqtë e tij dhe hyri në rrugë, “krejtësisht i pavetëdijshëm” për trafikun.

Ai u godit nga një makinë dhe pësoi lëndime të tmer rshme në të gjithë trupin e tij, përfshirë një të çarë në kokë.Familja e Harrison tha që ai është me fat që është gjallë dhe i kanë nxitur njerëzit të mos vënë kufje gjatë ecjes, në mënyrë që të mos hum basin kontaktin me botën.