E Rëndë Gjatë Varrimit, Burri Rrëzohet Mbi Arkivolin E Gruas


Të gjithë janë të pikëlluar dhe të trishtuar për humbjen e njeriut të afërt, por se do të përballen me një skenë akoma më të rëndë, askujt nuk ja ka marrë mendja.Ndiqni pamjet duke shtypur poshte ketij shkrimit.Në momentin që arkivoli ishte duke u futur në tokë, një prej burrave ka rënë brenda, duke bërë që arkivoli i gruas që kishte humbur jetën, të hapej.Ky in c ident i ndodhur në Pampas, Peru e ka bërë situatën akoma më të vështirë për të afërmit që kishin humbur njeriun e dashur. Ata kanë nisur të qajnë me zë, teksa panë arikivolin e hapur, raporton Metro.

Më pas të pranishmit në funeral nxorën burrin që ra brenda në gropë dhe nisin të mbyllnin arkivolin. Ngjarja u filmua nga një i afërm dhe më pas ai e shpërndau videon në rrjetet sociale.Më pas të pranishmit në funeral nxorën burrin që ra brenda në gropë dhe nisin të mbyllnin arkivolin. Ngjarja u filmua nga një i afërm dhe më pas ai e shpërndau videon në rrjetet sociale.