E PAPRITUR: Vjosa Osmani drid hë Thaqin dhe partin e saj me këtë dek laratë!


Vjosa Osmani dridhë Thaqin dhe partin e saj me këtë deklaratë!Osmani, e cila nuk mbështeti príshjen e koalicionit LDK-Vetëvendosje më 25 mars, krítíkoi partinë e saj për shka ktimin e rrëzímit të qeverisë së mëparshme kur ajo ndodhi. “Në rastin ideal, partia ime nuk do ta kishte organizuar kurrë lëvizjen në mes të një pandemie,” tha ajo.Vjosa Osmani dridhë Thaqin dhe partin e saj me këtë deklaratë!Osmani, e cila nuk mbështeti príshjen e koalicionit LDK-Vetëvendosje më 25 mars, krítíkoi partinë e saj për shka ktimin e rrëzímit të qeverisë së mëparshme kur ajo ndodhi. “Në rastin ideal, partia ime nuk do ta kishte organizuar kurrë lëvizjen në mes të një pandemie,” tha ajo.

“Unë do të jem pengesë për çdo marr ëveshje që nuk është në interes të Kosovës, çdo vendim që nuk është në interes të qytetarëve,” tha ajo, duke shtuar se një gjë duhet të jetë e qartë për Presidentin Thaçi nëse ai ndjek një marr ëveshje të tillë: “Vjosa nuk është pengesa e vetme, do të jenë edhe qytetarët e Kosovës.