E PAPRITUR: Vjosa Osmani dridhë Thaqin dhe partin e saj me këtë deklaratë dhe do jav..!


Osmani, e cila nuk mbështeti prishjen e koalicionit LDK-Vetëvendosje më 25 mars, kritikoi partinë e saj për shkaktimin e rrëzimit të qeverisë së mëparshme kur ajo ndodhi. “Në rastin ideal, partia ime nuk do ta kishte organizuar kurrë lëvizjen në mes të një pandemie,” tha ajo.

“Unë do të jem pengesë për çdo marrëveshje që nuk është në interes të Kosovës, çdo vendim që nuk është në interes të qytetarëve,” tha ajo, duke shtuar se një gjë duhet të jetë e qartë për Presidentin Thaçi nëse ai ndjek një marrëveshje të tillë: “Vjosa nuk është pengesa e vetme, do të jenë edhe qytetarët e Kosovës ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë