E Papritur kjo qe bëri Hoti , E ndalon një të mirë qe e bëri Albin Kurti


E Papritur kjo qe bëri Hoti , E ndalon një të mirë qe e bëri Albin Kurti.Kurti dhe ministri i tij i Financave Besnik Bislimi kishin thënë se do të shqyrtonin mundësinë që shtesa prej 30 eurosh t’u vazhdohet pensionistëve, por tani që vendi ka Qeverinë e re duket se kjo nuk është parë e arsyeshme të ndodhë.

Qeveria Kurti kishte marrë vendim për pensionet në muajin mars kur pandemia morri i hov në Kosovë. Një lehtësirë tjetër ishte që pensionistët nuk duhej të shfaqeshin fizikisht në qendrat përkatëse për vazhdimin e pensionit.Qeveria Kurti kishte marrë vendim për pensionet në muajin mars kur pandemia morri i hov në Kosovë. Një lehtësirë tjetër ishte që pensionistët nuk duhej të shfaqeshin fizikisht në qendrat përkatëse për vazhdimin e pensionit.