E pabesueshme, Kjo eshte frika me emadhe e Serbeve dhe Rusve , Ne po frikesohemi se Kosovaret po…


“Duhet të theksojmë një gjë: frika më e madhe e politikës aktuale serbe dhe ruse është pikërisht bashkimi kombëtar Shqipëri – Kosovë. Ata janë koshientë se, pas këtij bashkimi, fillon një proces zinxhir për bashkimin e të gjitha trojeve shqiptare të ish Jugosllavisë, të cilat tani banohen nga shqiptarët etnikë”,Ngjela ka theksuar se rusët dhe serbët e ngrenë si termë “Shqipërinë e Madhe”, duke thënë se po rilind, për shkak se duan të evokojnë një rikthim të Shqipërisë në periudhën e Luf tës së Dytë Botërore.

“Duhet të theksojmë një gjë: frika më e madhe e politikës aktuale serbe dhe ruse është pikërisht bashkimi kombëtar Shqipëri – Kosovë. Ata janë koshientë se, pas këtij bashkimi, fillon një proces zinxhir për bashkimin e të gjitha trojeve shqiptare të ish Jugosllavisë, të cilat tani banohen nga shqiptarët etnikë”,Ngjela ka theksuar se rusët dhe serbët e ngrenë si termë “Shqipërinë e Madhe”, duke thënë se po rilind, për shkak se duan të evokojnë një rikthim të Shqipërisë në periudhën e Luf tës së Dytë Botërore.

Share