E mbani mend Aida Shtinon? S’do e besoni dot se me çfarë merret ajo tani


E mbani mend Aida Shtinon? S’do e besoni dot se me çfarë merret ajo tani.Të gjithëve na kujtohet Aida Shtino, autorja dhe producentja e emisionit të njohur që nisi në 2005-n në televizionin shqiptar. Shtino u shfaq në krah të politikanëve opozitarë. Ajo është pjesë e Partisë Republikane të Fatmir Mediut dhe sot ishte e pranishme në momentin kur aleatët e Lulzim Bashës

firmosën për koalicionin opozitar. Kujtojmë se intervista e fundit e Aida Shtinos në ekranin shqiptar ishte në shkurt të vitit të kaluar te “Pasdite në Top Channel”, ku u shpreh lidhur me emisionin që e bëri të njohur për publikun ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.