E majta me bukë, pse ma bani at gja?! Flet per here te pare Margarita, si e tr adhtoi Noja me shoqen e ngushte


Gjykata ka vendosur masën det.yrim paraqitje për Margerite Gjonin, e cila u arr.estua pak ditë më parë pasi u filmua teksa rr.ihte shoqen e saj pasi kishet shkuar me të dashurin e saj.

Mësohet se 31-vjeçarja, kur ka marrë vesh se shoqja e saj, të cilën e kishte mbajtuar në shtëpi për dy vite me rradhë, me rroba dhe ushqim, është tr.onditur nga veprimi dhe ka reaguar në atë mënyrë duke e go.ditur.Margerita është penduar për dh.unën e ushtruar ndaj shoqes, ndërkohë që prej tre muajsh ishte në proces divorci me Ndue Prekën.

Avokati i Gjonit është shprehur në emër të saj se Margarita është tr.nditur se “pse me ja ba shoqja e ngushtë atë punë, megjithëse ato kanë qenë në proces divorci”. Videot në mediat sociale nuk janë publikuar nga Margeritë Gjoni, por i ka dërguar një anëtar tjetër i familjes.