E Madhe Kjo! Plaku Shqiptar bënë tatuazh fytyrën e Shyhrete Behlulit ja kush…!?


E Madhe Kjo! Plaku Shqiptar bënë tatuazh fytyrën e Shyhrete Behlulit E Madhe Kjo! Plaku Shqiptar bënë tatuazh fytyrën e Shyhrete Behlulit ja kush…!?

Në videon e publikuar në rrjetin social Instagram, shihet se si fansi në në moshë në krahun e tij ka tashmë të vizatuar fytyrën e këngëtares dhe një datë, që duket të jetë data e tij e lindjes.
Mesa duket, edhe vet Shyhrete Behluli është mirënjohëse që ka fansa të tillë, të cilët nuk i kursejnë tatuazhet me dedikime ndaj saj.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne