E madhe eshte Vjosa Osmani , ky eshte veprimi i saj i fundit!


Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani është bërë pjesë e fushatës online, ku i kërkohet kompanisë “Apple” që të vendos emrin e Kosovës në aplikacionin “Apple Maps” dhe të caktohen qartë kufijtë me Serbinë.

“E nderuar Apple, më 21 prill, ju lëshuat një deklaratë zyrtare për të informuar se shumë nga shërbimet tuaja më të dashura tashmë do të jenë të qasshme në 20 shtete më tepër, përfshirë Kosovën. Në mars, ju e bëtë Dua Lipën, super-yllin nga Kosova, imazh të listës A të popit në Apple Music”, ka shkruar Osmani në Twittershtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi