E madhe është Vjosa, ky është veprimi i saj i fundit qe do t`ju habisë!


E madhe është Vjosa Osmani , ky është veprimi i saj i fundit!Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani është bërë pjesë e fushatës online, ku i kërkohet kompanisë “Apple” që të vendos emrin e Kosovës në aplikacionin “Apple Maps” dhe të caktohen qartë kufíjtë me Serbinë.

“E nderuar Apple, më 21 prill, ju lëshuat një deklaratë zyrtare për të informuar se shumë nga shërbimet tuaja më të dashura tashmë do të jenë të qasshme në 20 shtete më tepër, përfshírë Kosovën. Në mars, ju e bëtë Dua Lipën, super-yllin nga Kosova, imazh të lístës A të popit në Apple Music”, ka shkruar Osmani në Twitter