E la politikën, ja çka bën tash Teuta Rugova, do befasoheni vertet!


E bija e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova, Teuta Rugova jo pak herë është komentuar për dukjen e saj.Ajo ka qenë deputete e dy legjislaturave të Kuvendit të Kosovës, teksa në zgjedhjet e fundit vendosi të tërhiqet nga gara për t’iu përkushtuar studimeve Përkundër mungesës së madhe në intervista apo rrjetet sociale, Teuta së fundmi duket se ka ndryshuar shumë.Kështu të paktën bëjnë të mendosh fotografitë e fundit që kunata e saj, stilistja e njohur Blerina Kllokoqi-Rugova ka shpërndarë në rrjetet sociale mund ta dini vetem duke kli.kuar ne rekl/amen e meposhtme dhe te shikoni inqizimin:

E bija e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova, Teuta Rugova jo pak herë është komentuar për dukjen e saj.Ajo ka qenë deputete e dy legjislaturave të Kuvendit të Kosovës, teksa në zgjedhjet e fundit vendosi të tërhiqet nga gara për t’iu përkushtuar studimeve Përkundër mungesës së madhe në intervista apo rrjetet sociale, Teuta së fundmi duket se ka ndryshuar shumë.Kështu të paktën bëjnë të mendosh fotografitë e fundit që kunata e saj, stilistja e njohur Blerina Kllokoqi-Rugova ka shpërndarë në rrjetet sociale mund ta dini vetem duke kli.kuar ne rekl/amen e meposhtme dhe te shikoni inqizimin: