E jashtëzakonshme, vjen lajmi i mrekullueshëm për të gjithë ne, e presim me padurim


Rezultatet deri tani të testeve klinike të trajtimit të ri kundër Covid-19 janë befasuese, duke treguar se ul në mënyrë drastike numrin e pacientëve të shtruar në terapi intensive, transmeton gazeta ditore. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:Firma bioteknologjike me bazë në Sothhampton, Synairgen ka përdorur një proteine të quajtur interferon beta, të cilën trupi i njeriut e prodhon kur preket nga një infeksion viral.Proteina thithet direkt në mushkëri nga pacientët me koronavirus përmes aerosolit dhe duket se stimulon tek ata një reagim imunitar.

Në testimin e këtij ilaçi morën pjesë 101 vullnetarë të shtruar me Covid në nëntë spitale britanike.Rezultatet e tij sipas Synairgen, janë një hap i jashtëzakonshëm përpara, sa i takon trajtimit të ketij virusi te ri e te rre.zikshem. /Gazeta Ditore