ë gjithë e njohim Lul Raken, por mësoni kush është bashkëshortja e tij


ikrobiologu Lul Raka tashmë është shumë i njohur nga të gjithë sidomos pas përhapjes se pandemisë se COVID-19 edhe në Kosovë. Raka përveç që është njeri prej mikrobiologëve me eminent në Ballkan ai ka marrë është çmime evropiane e botërore për punën e tij si mikrobiolog.Lul Raka i cili gjatë gjithë kohës ka dashur të na mbaj të informuar dhe më vërejtjet e tij që shpesh edhe kanë kaluar në shkak për dy javët kritike, ka një familjë të shendosh dhe një grua të mrekullueshmeshtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

ikrobiologu Lul Raka tashmë është shumë i njohur nga të gjithë sidomos pas përhapjes se pandemisë se COVID-19 edhe në Kosovë. Raka përveç që është njeri prej mikrobiologëve me eminent në Ballkan ai ka marrë është çmime evropiane e botërore për punën e tij si mikrobiolog.Lul Raka i cili gjatë gjithë kohës ka dashur të na mbaj të informuar dhe më vërejtjet e tij që shpesh edhe kanë kaluar në shkak për dy javët kritike, ka një familjë të shendosh dhe një grua të mrekullueshmeshtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi