E Gjeni Dot Kush Është Kjo Vogëlushe Në Foto? Sot Është Një Ndër Këngëtaret Më Të Njohura Në Shqipëri Dhe Kosovë


Vogëlushja në foto, sot është një ndër këngëtaret më të dashura për publikun shqiptar. Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur kosovare, Remzie Osmanin.Me zërin e veçantë dhe performancat mbresëlënëse, këngëtarja ka bërë për vete publikun.Krahas fotografisë bardhë e zi me të ëmën, ajo shkruan: “Sa te bukura femrat shqiptare e ne kete rast Nana ime. Une 6 muaj”.