E FUNDIT: Vjosa Osmani, ushtruese detyre e pozitës së Presidentit Thaçi..?


Në rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanit.Kështu thuhet në nenin 90 të Kushtetutës raporton Gazeta Blic.Ky post nuk mund të ushtrohet për një interval më të gjatë kohor se gjashtë muaj, shkruhet në këtë nen të Kushtetutës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Në rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanit.Kështu thuhet në nenin 90 të Kushtetutës raporton Gazeta Blic.Ky post nuk mund të ushtrohet për një interval më të gjatë kohor se gjashtë muaj, shkruhet në këtë nen të Kushtetutës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!