E FUNDIT: Vjosa Osmani, ushtruese detyre e pozitës së Presidentit Thaçi..?


Në rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanitështu thuhet në nenin 90 të Kushtetutës raporton Gazeta Blic.

Ky post nuk mund të ushtrohet për një interval më të gjatë kohor se gjashtë muaj, shkruhet në këtë nen të Kushtetutës.Në rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanit ju ftojmë që ta hapni inqizimin me posht dhe shfaqen pamjet ekskluzive!