E FUNDIT / Skenari I Frikshëm: Thaçi Të Arrestohet, Ndërsa Vjosa Osmani Presidente?!


Anëtari i Vetëvendosje, Haki Abazi po shpreson që presidenti i Kosovës të arrestohet dhe të mbahet në burgim në Hagë.Abazi duke komentuar përplasjen verbale të deputetit të LDK’së, Xhavit Ukajt dhe kryeparlamentares Vjosa Osmani, ka thënë se nga e hëna situata në Kosovë mund të ndryshon.

Ai po shpreson që Presidenti Thaçi të ndalet në Hagë dhe nga e hëna postin e Presidentit sipas tij ta ushtron Vjosa Osmani sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon:Anëtari i Vetëvendosje, Haki Abazi po shpreson që presidenti i Kosovës të arrestohet dhe të mbahet në burgim në Hagë.
Abazi duke komentuar përplasjen verbale të deputetit të LDK’së, Xhavit Ukajt dhe kryeparlamentares Vjosa Osmani, ka thënë se nga e hëna situata në Kosovë mund të ndryshon.