E FUNDIT / S.ulmohet parlamenti i Serbisë


Për shkak të njoftimit të presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme, sonte janë organizuar pr otesta para Parlamentit të Serbisë.Pr otestat para Parlamentit të Serbisë eskaluan në dhunë kur drejtë ndërtesës së Parlamentit filluan të fluturonin pishtarët dhe objekte tjera.

Një grup i demonstruesve arritën të hynë në një pjesë të objektit të Parlamentit, por me ndërhyrjen e P olicisë ata u larguan me forcë, ndërsa turmës së pr otestuesve i ka prirë deputeti i pavarur Srgjan Nogo.Në këtë p rotestë ka pasur edhe thirrje “Nuk e dorëzojmë Kosovën” dhe thirrje tjera nacionaliste si “Kosova z emra e Serbisë”.