E fundit / Presidenti Thaçi vjen me një njoftim të rëndësishëm


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka njoftuar se ka bërë sot dekretimin e tri l igjeve, ndër to edhe atë për p andeminë Covi d-19.

“Kosova tashmë e ka L igjin për Parandalimin dhe L uftimin e P andemisë COVI D-19, L igjin për Ratifikimin e Marrëveshjes me Asociacionin Ndërkombëtar për Zhvillim lidhur me financimin e Projektit E mergjent COVI D-19 dhe atë për Marrëveshjen e Huasë ndërmjet Kosovës dhe BE-së për ndihmën makro-financiare”, ka bërë të ditur Thaçi, nëpërmjet një shkrimi në Fb “Sot i dekretova këto tri ligje tejet të rëndësishme që ndihmojnë në tejkalimin e kësaj situate dhe në rimëkëmbjen e ekonomisë sonë”, ka shkruar ai.