E FUNDIT / NDËRRON JETË KËNGËTARJA E NJOHUR


Këngëtarja britanike nga Manchester, Denise Johnson, është ndarë nga jeta në moshën 53-vjeçare, shkruajnë mediat e huaja. Lajmi është ko nfirmuar pasditen e sotme nga një mik i saj në Tw itter dhe më pas edhe nga familjarët.Këngëtarja britanike nga Manchester, Denise Johnson, është ndarë nga jeta në moshën 53-vjeçare, shkruajnë mediat e huaja. Lajmi është ko nfirmuar pasditen e sotme nga një mik i saj në Tw itter dhe më pas edhe nga familjarët.

Thuhej se prej një jave ajo ishte e së murë por të premten, pasi kishte folur me disa miq, këngëtarja kishte thënë se ndihej shumë më mirë. Ende nuk ka asnjë inf ormacion zyrtar për shk akun e vd ekjes. Pas lajmit të trishtë, edhe kolegia e grupit “Happy Mondays”, Rowetta, ka shprehur dh imbjen për Denise duke u nd alur te zëri i saj brilant.