E FUNDIT/ Kontakti I Pare Nga Kadri Veseli Dhe Hashim Thaçi Prej Hages, Do Habiteni Me Fjalet Qe Kane Thene… Nuk Kane Kontaktuar As Me Enver Hoxhajn, As Vlora Citakun, E As Memli Por


E FUNDIT/ Kontakti i pare nga Kadri Veseli dhe Hashim Thaçi prej Hages, do habiteni me fjalet qe kane thene… Nuk kane kontaktuar as me Enver Hoxhajn, as Vlora Citakun, e as Memli por…Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Thaçi e Veseli konta ktuan Ramë Bujën, ja cila ishte arsy,eja.Thaçi e Veseli kontaktuan Ramë Bujën nga Ha ga.Ramë Buja ka dhënë detaje shum,ë interesante nga kon,takti me dy ish-krerët e UÇK-së, Hashim Thaçi e Kadri Veseli.Ai ka thënë se një mom,ent prekës për të, kur i kishte nde rruar je te babai, Thaçi e Veseli e kish in konta,ktuar përmes një mikut të tij, duke e ngu shë,IIuar për babain- “Po, kam kontaktuar me ta, përmes një miku.Ishte momenti kur ba bai im ndë rr,oi je të. Ata më ngu shë,IIuan”, ka treguar ndër të tjera BujaHap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive