E FUNDIT: “KaI Iet” Beo gradi, Pol icia përdor gazlo tsjellës, gja kosen pro testuesit – Ja çfar po ndodh…


Prot/esta kun/dër futjes së shtetrrethimit nisi sonte rreth orës 20:00 dhe ishte kryesisht paqësore.

Por protestuesit e dhu/nshëm arritën të hyjnë në Kuvend, me ç’rast rea/goi policia. Policia përdori g/az lotsj/ellës dhe dhu/në ndaj prote/stuesve, ku si pasojë u gja/kosën dhjetra prej tyre. Sipas reporterëve nga vendi i ng/jarjes, individët po hid/hnin kanaçe dhe vezë në polici.

Por protestuesit e dhu/nshëm arritën të hyjnë në Kuvend, me ç’rast rea/goi policia. Policia përdori g/az lotsj/ellës dhe dhu/në ndaj prote/stuesve, ku si pasojë u gja/kosën dhjetra prej tyre. Sipas reporterëve nga vendi i ng/jarjes, individët po hid/hnin kanaçe dhe vezë në polici.